LEXO EDHE

U zhduk që 5 muaj, Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për ta gjetur 17-vjeçaren nga Gjakova

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet