LEXO EDHE

U paguan tri vjet nga 13 mijë euro pa dalë në punë, ndalohen katër zyrtarë të Komunës së Novobërdës

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet