LEXO EDHE

“Telefoni i është ndalur, ka qenë me veturë…, vajza në Ferizaj kërkon ndihmë për babain e zhdukur

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet