LEXO EDHE

Syla i ashpër ndaj kryeministrit: “Shoku Kurti e ke tepru me kërcënime e shantazhe, koha e diktatorëve ka kaluar”

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet