image Qumështorja Vita vjen me një produkt të ri me 6 shije të ndryshme. “BELLA VITA” – E bukura me fruta! - Sinjali

Qumështorja Vita vjen me një produkt të ri me 6 shije të ndryshme. “BELLA VITA” – E bukura me fruta!

news image

Qumështorja Vita së fundmi ka festuar plot 18 vite të shkëlqyera dhe plot sukses mirëpo nuk ka qenë vetëm 18 vjetori një arsye për të festuar dhe rikujtuar arritjet…

Një nga synimet e Qumështores Vita ka qenë edhe prodhimi i një produkti vendor jogurt me fruta, kështu duke mbështetur akoma më shumë komunitetin në punën e tyre, duke marrë produkte të freskëta nga vetë fermerët tanë kemi prodhuar një produkt të shëndetshëm me plot shije.

BELLA VITA – Tashmë do të jetë produkti më i ri në treg dhe një produkt i ri në portfolion e Qumështores Vita. Bella Vita është jogurt me fruta, kjo linjë e produkteve ka gjithsejë 6 shije:

Bella Vita Jogurt Pjeshkë,
Bella Vita Jogurt Mollë me Cimet,
Bella Vita Jogurt Vishnje,
Bella Vita Jogurt Dredhëz,
Bella Vita Jogurt Boronicë,
Bella Vita Jogurt Banane & Dardhë.

Bella Vita është produkti i parë vendor i sojit të vet gjë që e bën akoma më të veçantë lansimin e produktit në tregun Kosovarë e më gjerë.
Produkti është një produkt i freskët që mund të konsumohet në çdo stinë të vitit, mirëpo edhe një produkt i shëndetshëm.

BELLA VITA – E bukura me fruta!


Shpërndaje artikullin