image Kush po e formëson fatin e urbanizmit në Prishtinë? - Sinjali

Kush po e formëson fatin e urbanizmit në Prishtinë?

news image

TEM është një kompleks rezidencial modern i projektuar nga arkitektë sllovenë, të cilët kanë përdorur ekspertizën e tyre për të planifikuar një strukturë unike dhe inovative.

Ky kompleks rezidencial po ndërtohet në lagjen “Kalabria” në Prishtinë, në rrugën “Kadri Zeka”. TEM po ndërtohet nga Lesna Ndërtimi, një kompani me më tepër se 25 vite përvojë.

Lokacioni i zgjedhur, në lagjen “Kalabria”, është një vend strategjik që ofron një ambient të favorshëm dhe të përshtatshëm për jetesën urbane. Rruga “Kadri Zeka” është një prej arterieve kryesore të qytetit, e cila mundëson qasje të lehtë në qendrën e qytetit dhe zonat e tjera të interesit.

Arkitektura e këtij kompleksi përdorë dizajne minimaliste, dhe niset me idenë që forma ndjek funksionin, andaj, përpos anës estetike,  pjesa funksionale është një element tejet i rëndësishëm.

Ky kompleks rezidencial përfshin një gamë të gjerë të tipareve banesore, duke ofruar zgjedhje të shumta për të gjithë. Nisur nga apartamentet e vogla e deri te ato më të mëdha për familjet me shumë anëtarë.

Në këtë kompleks rezidencial, një element kyç është supermarketi i tij i gjerë me një sipërfaqe prej 2000 metra katrorë. Ky supermarket ofron një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve, duke bërë blerjet e përditshme të banorëve më të lehta dhe më të përshtatshme.

Po ashtu brenda kompleksit është i integruar “retail park” një lloj specifik i zonës tregtare që përbëhet nga disa dyqane, të pavarura të vendosura në afërsi të njëra-tjetrës, të cilat ofrojnë shërbime të lëmive të ndryshme.

Me këto karakteristika të veçanta, ky kompleks rezidencial bëhet një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë një jetë të re.

Për informata më të hollësishme kontaktoni në email-in [email protected] ose në numrin e telefonit (+383) 44 800 565.