image Sonte në Prishtinë mbahet koncerti inaugurues i institucionit të Operës së Kosovës - Sinjali

Sonte në Prishtinë mbahet koncerti inaugurues i institucionit të Operës së Kosovës

news image

Sonte nga ora 19:00, në Sallën e Sporteve të Pallatit të Rinisë në Prishtinë, do të mbahet koncerti inaugurues i institucionit të Operës së Kosovës.

Transmetimin e koncertit mund ta ndiqni në Radio Televizionin e Kosovës prej orës 21:00 dhe në faqe zyrtare në FB të Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kosovo Philharmonic dhe Opera e Kosovës.

Koncerti organizohet në bashkëpunim me Filharmoninë e Kosovës dhe Baletin Kombëtar të Kosovës nën patronazhin e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Republikës së Kosovës.

/Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin