LEXO EDHE

Skandaloze: Torturë e trajtim çnjerëzor nga Njësia Speciale e Policisë në Prizren ndaj qytetarëve duarlidhur brenda stacionit policor

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet