image ShSKUK: 71 pacientë në trajtim nga COVID-19 - Sinjali

ShSKUK: 71 pacientë në trajtim nga COVID-19

news image

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në 24-orët e fundit, në trajtim janë 71 pacientë nga COVID-19, transmeton Gazeta Sinjali.

Sipas këtij njoftimi nga 71 pacientë, 32 prej tyre janë me oksigjeno-terapi dhe 4 në mjekim intensiv.

Raporti sipas klinikave

Klinika Infektive, 9  pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 28 pacientë, post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive,  3 pacientë

Raporti sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit,  3pacientë

Spitali i Gjakovës, 6   pacientë

Spitali i Gjilanit, 7 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 6  pacientë

Spitali i Ferizajt, 9 pacientë

/Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: