LEXO EDHE

Serbia i fut në karantinë Mitrovicën Veriore dhe Zveçanin, i izolon rreth 200 qytetarë në 5 komuna të Kosovës

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet