image Riaktivizimi i vullkanit në Amerikë, shitësit e bagëtive lahen para Kurban Bajramit në Pakistan, fotot e ditës - Sinjali

COVID-19

Të infektuar

107629

Të shëruar

105200

Të vdekur

2250

Riaktivizimi i vullkanit në Amerikë, shitësit e bagëtive lahen para Kurban Bajramit në Pakistan, fotot e ditës

news image

Shitësit e bagëtive lahen para Kurban Bajramit në Pakistan
Në kodrën ku ka sinjal për detyrat në Konaviri
Britanikët me shumicë pushuan në shtëpi këtë verë
Uragani shkakton telashe në Teksas, SHBA
Pasagjerë dhe personel në aeroportin e Barcelonës
Me maska në tregun “El Chopo”në Meksiko
Harpa mbërrin në skenën e Arenës së Veronës
Vullkani Pakaja në Guatemalë është aktivizuar


Shpërndaje artikullin