image "Puthja e Jetës", si u shpëtua një elektricist nga kolegu i tij - Sinjali

“Puthja e Jetës”, si u shpëtua një elektricist nga kolegu i tij

news image

Në vitin 1967 ka ndodhur një rast i rrallë. Bëhet fjalë për Randall Champion, i cili u prek nga një tel i tensionit të lartë.

Pas elektrizimit atij iu ndal zemra, ndërsa kolegu i tij i kreu CRP gojë-më-gojë derisa arritën mjekët.

Ky veprim i kolegut, Championit i riktheu jetën.

Kjo puthje u kap edhe nga aparati fotografik dhe fotoja quhet si “Puthja e Jetës”.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: