image Punime për siguri të sistemit, KEDS njofton se në cilat vende do të ketë ndërprerje të rrymës - Sinjali

Punime për siguri të sistemit, KEDS njofton se në cilat vende do të ketë ndërprerje të rrymës

news image

KEDS ka njoftuar se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në lokalitete të ndryshme të vendit, raporton Gazeta Sinjali.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i plotë:

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

11.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

NS 220/35/10[kV] Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 1 (kodi: 14000009) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Koliqi(kodi: 14016002) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Prizren

1.

NS 110/10 [kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Malsia e re(kodi: 31000030) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Malësia e Re, F.sh. Legjenda, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

Gjilan

1.

NS 35/10[kV] Kllokoti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Tërpeza (kodi: 61065012) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, T.S Privat 1.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave 12m dhe izolatorëve të tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10 [kV] Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bresalci (kodi 63000010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci, dhe Zhegovci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me te betonit dhe ndërrimi i izolatorëve.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

TR 2 110/10kV (J06) dhe TR 3 110/10kV (J15) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10 kV prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Adem Gllavica, Adem Jashari, Avdi Kelmendi (një pjesë), Bashkim Krasniqi, e Shqipërisë, e Tiranës, Fehmi Agani, Gjergj Fishta, Hajredin Bajrami, Halil Metaj (një pjesë), Hamëz Jashari (një pjesë), Idriz Ajeti, Iliria, Isa Olluri, Ismet Asllani (një pjesë), Kongresi i Blinajës, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Mbretëresha Teutë, Prizrenit, Qamil Olluri, Robert Gajdiku, Shtjefan Gjeqovi, Skendërbeu, Tahir Sinani, Xhevdet Breznica (një pjesë) dhe Zylfije Gashi, 1 Maji, Adem Jashari, Avdi Kelmendi, Boro Vukmiroviq (një pjesë), Gjergj Fishta, Hamëz Jashari (një pjesë), Haxhi Kleçka, Komandant Kumanova, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Shën Flori dhe Skënderbeu, Gjergj Fishta, Haxhi Kleçka, Komandant Kumanova, Magj. Lipjan-Shtime (një pjesë), Shën Flori dhe Skënderbeu, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), MagjistraljaLipjan-Prishtinë (një pjesë). Fshatrat: Bablak, Babush, Babush i Ri, Cërnillë, Kojskë, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mirash, Prelez i Muhaxherëve (një pjesë), Surqinë, Tërn, Rubofc dhe një pjesë e Trim (Tërni), Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan, D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë, Akllap (lagja e Akllapit) (një pjesë), Janevë, Konjuh, Lipjan (lagja e Akllapit) (një pjesë), Lagjja e Burimit, Lagjja e Re (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Magjstralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë, Qallapeku (një pjesë), Lagja Sadik Shala dhe Udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), Gjyteze (Grackë e vjetër), Grackë, Gracka e Vjetër, Jeta e Re (Topliqan), Magurë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Topliçan dhe Topliçani i Vjetër (një pjesë), Banullë, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllogc, Gumnasellë, Lagja e Burimit (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Llugaxhi, Pojatë, Rubofc (një pjesë) dhe udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), si dhe rrugët: Bajram Gashi (një pjesë), Ganimete Tërbeshi, Qamil Olluri (një pjesë), Sadik Shala dhe Shën Flori, Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë), Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, Fushas (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll, Bonita, Coca Cola, Graniti SHPK dhe Dajti.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

2.

NS 35/10[kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pylltaria (kodi: 40043004) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: 2 Korriku, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni dhe UÇK; fshatrat: Drenogllavë (një pjesë), Dushkaja (një pjesë), Gjurgjedell, Korbliq, Llanishtë dhe Runjevë si dhe një pjesë e Kaçanikut.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve, riparimi i shtyllës.

3.

NS 35/10[kV] Ferizaji III do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Varoshi (kodi: 40042005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve, riparimi i shtyllës.

Mitrovicë

1.

NS 110/10 [kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 09:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Baks, Dashevc (një pjesë),Gllanasellë, Godanc, Godanc – Lagja: Berbatovci dhe Gërguri, Gradicë, Gradicë – Lagja: Bardhi, Dervisholli, Fazliu, Muja, Selmani, Sukaj dhe Uka, Kozhicë, Krasaliq, Krasmirovc, Prelloc, Qirez, Polac – Lagaj: Gruda, Gucati, Hoti, Kabashi, Kerolli, Koca, Makolli, Myftari, Uka, Veliu, Xami dhe Koca si dhe Likoshani – Lagja: Avdulli, Gjeli, Hasani, Miftari, Neziri, Zukaj dhe Zymeri.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe kontrollimi i nivelit të vajit.

2.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Maxhunaj (kodi: 73000011) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Brezhnicë (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të dëmtuara, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçusve.

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bellanica (kodi: 82082005) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik, Temeqinë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Pejë

1.

NS 110/10 [kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vrella(Kodi: 54000002) prej 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim shtyllave, shtrëngim i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

11.08.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im këto trafostacione nga ora 10:00 deri 16:00

 1. NS 10/0.4kV Ll. Sella 3 (kodi: 19000035121)
 2. NS 10/0.4kV Ll. Sella 1 (kodi: 19000035123)
 3. NS 10/0.4kV Ll. Sella 2 (Kodi: 19000035122)
 4. NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)
 5. NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013)
 6. NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi) (Kodi: 19000035016)
 7. NS 10/0.4kV Banesa Private te shkolla L.P. (Kodi:19000035020)
 8. NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi:19000035028)
 9. NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)
 10. NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)(Kodi:19000035097)
 11. NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)
 12. NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)
 13. NS 10/0.4kV JEHONA TS Privat (Kodi: 19000035100)
 14. NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)
 15. NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)
 16. NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)
 17. NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve ”Delux”(Toverlani) (Kodi:19000035247)
 18. NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi:19000035003)
 19. NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi:19000035004)
 20. NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”(Kodi:19000035156)
 21. NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi:19000035161)
 22. NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)
 23. NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi:19000035237)
 24. NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO(Arif Elshani) (Kodi:19000035039)
 25. NS 10/0.4kV Furra Kobake (Kodi:19000035042)
 26. NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci(Kodi:19000035044)
 27. NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)
 28. NS 10/0.4kV Naser Mustafa – objekti banesor (Kodi:19000035047)
 29. NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi:19000035048)
 30. NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)
 31. NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi:19000035012)
 32. NS 10/0.4kV Internation health centar (Spitali turk) (Kodi:19000035043)
 33. NS 10/0.4kV Betonjerka – Renulual Betoni (Kodi:19000035049)
 34. NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA(Kodi:19000035104)
 35. NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi:19000035108)
 36. NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv – Llapnasellë (Kodi:19000035109)
 37. NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa – objekti afarist (Kodi:19000035113)
 38. NS 10/0.4kVLl. Sella 4 (Kodi:19000035120)
 39. NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)
 40. NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi:19000035138)
 41. NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)
 42. NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)
 43. NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)
 44. NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi:19000035163)
 45. NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)
 46. NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)
 47. NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)
 48. NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)
 49. NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)
 50. NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.

2.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehen:

LP 10kV Llapushniku me kod: 16023003 në dy termine nga ora 09:30 deri në 10:00 dhe nga ora 16:00 deri 16:30

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga LP 10kV Llapushniku do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV nga ora 09:30 deri 16:30

 1. NS 10/0.4kV Hasan Gashi “GURËBARDHI”shpk me kod: 16023003199
 2. NS 10/0.4kV Shpk “Graniti&Co”- Kleqkë me kod: 16023003229
 3. NS 10/0.4kV “Joni Fix”-Sami Zogaj me kod: 16023003243
 4. NS 10/0.4kV Berish te antenat me kod: 16023003071
 5. NS 10/0.4kV Novosell trafa vjeter me kod: 16023003072
 6. NS 10/0.4kV Novosell trafa e re me kod: 16023003073
 7. NS 10/0.4kV Divlak me kod: 16023003074
 8. NS 10/0.4kV Kleqk e re me kod: 16023003194

Vendet: Kleqkë dhe Divlak.

Arsyeja: Projekt investiv, ngritja e shtyllave nën tension 10 kV. 

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin