image Publikohen çmimet për derivate për 24 orët e ardhshme, lëvizje në çmimin e benzinës - Sinjali

Publikohen çmimet për derivate për 24 orët e ardhshme, lëvizje në çmimin e benzinës

news image

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e karburanteve për 24 orët e ardhshme në Kosovë.

Sipas këtij vendimit, çmimi maksimal i lejuar për naftë është 1 euro e 86 centë, për benzinë 1 euro e 75 centë duke u ngritur për një cent nga dita e djeshme, derisa për gaz është 78 centë

Këto çmime vlejnë prej orës 10:00 dhe do të jenë valide 24 orë.

Ky vendim është marrë bazuar në Udhëzimin Administrativ për Rregullimin e Çmimeve të Produkteve të Naftës dhe Katrburanteve të Ripërtëritshme dhe Masat e tjera Mbrojtëse.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin