LEXO EDHE

Prokuroria kundërshton aktgykimin për policin Remzi Shillova, kërkon që ai të dënohet minimalisht me 15 vjet burgim

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet