image Prishtinë: Inspekcioni dhe Policia në aksion - Sinjali

Prishtinë: Inspekcioni dhe Policia në aksion

news image

Drejtoria e Inspekcionit në Komunën e Prishtinës sonte është duke realizuar një aksion.

Aksionin në fjalë të inspektimit është duke e bërë në bashkëpunim me Policinë e Kosovës.

Në një video të shpërndarë në faqën zyrtare të Drejtorisë së Inspekcionit shihet se policia ka ndezur alarmet e saj në një nga lagjet e Prishtinës.

“Sonte”, është mbishkrimi i vetëm që i është dhënë videos e cila shpërfaq një situatë akoma të panjohur për masën.

Shiko videon KËTU

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin