LEXO EDHE

Polici shkrepi tre plumba ndaj motoçiklistit në Gjakovë, qytetarët shpëtojnë mrekullisht nga përdorimi i panevojshëm i armës

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet