LEXO EDHE

Personi i arrestuar sot nga policia është “Ciprra”, dyshohet për plagosjen e dy personave në Podujevë vitin e kaluar

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet