image Osmani takohet me Spancën, flasin për rolin e rëndësishëm të Zyrës Kombëtare të Auditimit - Sinjali

Osmani takohet me Spancën, flasin për rolin e rëndësishëm të Zyrës Kombëtare të Auditimit

news image

Presidentja e Kosovës,Vjosa Osmani Sadriu, ka pritur sot në takim Auditoren e Përgjithshme të Kosovës, Vlora Spanca, shkruan Gazeta Sinjali.

Presidentja Osmani ka theksuar rolin e rëndësishëm të Zyrës Kombëtare të Auditimit dhe ka inkurajuar Auditoren e Përgjithshme që të punojë në funksion të rritjes së transparencës dhe llogaridhënies publike

Osmani gjithashtu ka theksuar nevojën e përmbushjes së mandatit kushtetues e ligjor të ZKA-së, duke siguruar që paraja publike të menaxhohet si duhet.

Presidentja ka theksuar rolin e rëndësishëm të Zyrës Kombëtare të Auditimit, dhe ka inkurajuar Auditoren e Përgjithshme që të punoj në funksion të rritjes së transparencës dhe llogaridhënies publike. Presidentja po ashtu ka theksuar nevojën e përmbushjes së mandatit kushtetues e ligjor të ZKA-së, duke siguruar që paraja publike të menaxhohet si duhet”, thuhet në njoftim.

Tutje në këtë takim Auditorja e Përgjithshme ka njoftuar presidenten lidhur me punën, aktivitetet dhe sfidat e ZKA-së.

“Spanca po ashtu ka ofruar edhe informata lidhur me bashkëpunimin e ZKA-së me institucione e organizata ndërkombëtare të auditimit, si dhe ka theksuar rëndësinë e respektimit të legjislacionit vendor dhe praktikave ndërkombëtare në procesin e auditimit”. /GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin