image One Life Rally x Marakli t'kerreve!, shansi i jetës - Sinjali

One Life Rally x Marakli t’kerreve!, shansi i jetës

news image

Grupi Marakli t’kerreve, të hënën nga ora 17.00 në sheshin Skëndërbeu, organizon aktivitetin e radhës.

100 super vetura nga e gjith Bota, me organizimin e Maraklive ne bashkpunim me OneLife Rally, do të jenë pjesë e aktivitetit ku argëtimi e sporti janë një.

Me sponsorizim të Shell Kosova, do te kete argetim, pije, muzike dhe shumecka tjeter.

Dashuria për veturat është e përbashkëta e pjesëmarrësve ndërkohë që ne do të kemi kënaqësinë t’i shohim superveturat, të gjitha në një vend.

Mos harroni, të hënën, me 28 qershor, në orën 17.00, sheshi Skënderbe bashkon maraklitë e vërtetë.

Ju lusim t’i përmbaheni rregullores së ISHPK, dhe të pajiseni me maska.

Hapësira e Sheshit Skënderbeu do të dezinfektohet për sigurinë tuaj.

Pjesëmarres do të ketë nga 80 vende të botës. Le të jemi ambasadorët më të mirë të shtetit tonë, të tregojmë kulturë dhe rregull! Së bashku mundemi!

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin