COVID-19

Të infektuar

4715

Të shëruar

2227

Të vdekur

101

Njerëzit e mençur kurrë nuk bëjnë këto 10 gjëra në një lidhje ose martesë

news image

Duhen shumë përpjekje, durim dhe kohë për ta mbajtur marrëdhënien të shëndetshme.

Mund të jetë shumë rraskapitëse, emocionuese, kështu që sjellja jonë mund të jetë e pakujdesshme ndonjëherë.

Njerëzit e zgjuar në një lidhje apo martesë …

– Nuk analizojnë gjërat e vogla

–  Nuk mendojnë se partneri do t’i plotësojë ata – gjithmonë mund të shijojnë veten e tyre, dhe do të duan vetëm dikë që do ta bëjë jetën e tyre të bukur

–  Nuk e përmendin të kaluarën

–  Nuk kërkojnë modele në marrëdhëniet e njerëzve të tjerë

–  Nuk e dobësojnë partnerin

–  Nuk ndalojnë së foluri me partnerin ose të tjerët

–  Nuk ndalojnë së dashuruari

–  Nuk besojnë se mund të ndryshojnë partnerin – nuk gabohen

–  Nuk përpiqen të “forcojnë dhunshëm” marrëdhëniet

–  Nuk qëndrojnë në marrëdhënie të këqija – ata e dinë kur lidhja merr fund.


Shpërndaje artikullin