image Një lojë e thjeshtë për fëmijë ka shqetësuar të rriturit, a dini si ta zgjidhni atë? - Sinjali

COVID-19

Të infektuar

97.996

Të shëruar

82.064

Të vdekur

1.988

Një lojë e thjeshtë për fëmijë ka shqetësuar të rriturit, a dini si ta zgjidhni atë?

news image

Një lojë e thjeshtë për fëmijët ka munduar shumë të rritur pasi u bë përsëri virale në mediat sociale.

Mister për nxënësit e shkollës, i cili mundoi shumë japonezë të rritur në Twitter disa vjet më parë, u bë përsëri viral pasi u postua në kanalin e njohur YouTube, Mind Your Decision me më shumë se 2 milionë abonentë.

A e dini cili numër vjen në vend të pyetësorit?

Kjo është e nevojshme të njihni parimet me të cilat janë të lidhur numrat, dhe nëse nuk arrini të keni një zgjidhje, mund ta shihni në pamjen më poshtë.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin