image Nga turma e njerëzve në plazhin e Spanjës, te varret në Amerikë, fotot më interesante të ditës - Sinjali

COVID-19

Të infektuar

107629

Të shëruar

105200

Të vdekur

2250

Nga turma e njerëzve në plazhin e Spanjës, te varret në Amerikë, fotot më interesante të ditës

news image

Plazh dhe zjarre në Porto De Son, Spanjë
Mbrojtje absolute në Rio De Zhaneiro, Brazil
Marrje plazme nga një i shëruar nga Covid-19 në Indi
Fëmijët në Pemba, Mozambik pas një sulmi më armë
Ky avion fluturon për herë të fundit nga Sidnej, Australi
Një infermiere me pacientin e vogël në Depok, Indonezi
Përjetime të tmerrshme të koronavirusit në El Salvador
 Infermieret amerikane protestojnë në Uashington 

Shpërndaje artikullin