image Nesër mbahet seancë e Kuvendit, në rend dite zgjedhja e 5 zëvendësve të Avokatit të Popullit - Sinjali

Nesër mbahet seancë e Kuvendit, në rend dite zgjedhja e 5 zëvendësve të Avokatit të Popullit

news image

Deputetët e Kuvendit të Kosovës do të mblidhen nesër për seancë plenare, raporton Gazeta Sinjali.

Seanca pritet të fillojë në ora 10:00, ndërsa në rend dite janë gjithsej dhjetë pika.

Në mesin e tyre zgjedhja e pesë zëvendësve të Avokatit të Popullit dhe zgjedhja e një anëtari të Komisionit të Pavarur për Media.

Rendi i ditës:

1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
2. Pyetjet parlamentare,
3. Miratimi i procesverbalit nga Seanca plenare e mëparshme,
4. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për provimin e jurisprudencës,
5. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Agjencinë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës,
6. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Pijet e Forta Alkoolike,
7. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Krijimin e Infrastrukturës Kombëtare të Informacionit Hapësinor në Republikën e Kosovës,
8. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Mbeturinat nga industritë nxjerrëse të mineraleve,
9. Zgjedhja e pesë zëvendësve të Avokatit të Popullit,
10. Zgjedhja e një anëtari të Komisionit të Pavarur për Media.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin