image Në Komisionin për Legjislacion diskutohet projektligji për Gjykatën Komerciale - Sinjali

Në Komisionin për Legjislacion diskutohet projektligji për Gjykatën Komerciale

news image

Në Komisionin për Legjislacion diskutohet projektligji për Gjykatën Komerciale.

Sot do të mblidhet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit.

Në këtë mbledhje do të ketë dëgjim publik për projektligjin për Gjykatën Komerciale

Komisioni do të mblidhet në ora 10:00.

/Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin