image Ministria e Shëndetësisë ka një apel për qytetarët - Sinjali

Ministria e Shëndetësisë ka një apel për qytetarët

news image

Ministria e Shëndetësisë ka bërë apel për qytetarët që të marrin dozën e tretë të vaksinës anti-Covid.

Përmes një postimi në faqen zyrtare, Ministria ka njoftuar se vaksinimi kundër COVID-19 vazhdon të kryhet në njësitë e vaksinimit në kuadër të Kujdesit Parësor Shëndetësor nëpër komunat e Kosovës.

“Ministria e Shëndetësisë u bën thirrje qytetarëve që të vaksinohen pa hezitim. Vaksinimi është dëshmuar të jetë mënyra më e mirë dhe më efikase për të parandaluar infeksionin nga COVID-19, format e rënda të sëmundjes dhe vdekjet nga COVID-19”, thuhet në postim.

Postimi i plotë i MSh-së:

Ministria e Shëndetësisë ka aprovuar ditë më parë dhënien e dozës së tretë të vaksinës kundër COVID-19 edhe për grup-moshën 12 + vjeçare, për personat të cilët kanë marrë dozën e dytë të vaksinës kundër COVID-19 së paku pesë muaj më parë.

Vaksinimi kundër COVID-19 vazhdon të kryhet në njësitë e vaksinimit në kuadër të Kujdesit Parësor Shëndetësor nëpër komunat e Kosovës.

Ministria e Shëndetësisë u bën thirrje qytetarëve që të vaksinohen pa hezitim.

Vaksinimi është dëshmuar të jetë mënyra më e mirë dhe më efikase për të parandaluar infeksionin nga COVID-19, format e rënda të sëmundjes dhe vdekjet nga COVID-19.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin