image Ministria e Financave të enjten ekzekuton pagesat për këtë kategori të qytetarëve
[wp-story id="814678"]

Financa

Ministria e Financave të enjten ekzekuton pagesat për këtë kategori të qytetarëve

news image

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave.

Më datë 20 janë ekzekutuar pensionet e veteranëve dhe pensionet tjera që kishin nevojë për procesin e verifikimit me ATK (pensionet e Trepçës dhe ato familjare).

Kurse më datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike.

/GazetaSinjali/