LEXO EDHE

Materiali zgjedhor dyshohet se u falsifikua edhe në zyrat e komunës, të dyshuar disa zyrtarë e aktivistë të AAK-së në Junik

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet