LEXO EDHE

Ky është i arrestuari që me dokument të falsifikuar fitoi tenderin afër 1 milionësh për renovimin e objektit të Prokurorisë Speciale

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet