image Kur do mund të udhtojmë lirshëm nëpër botë - Sinjali

Kur do mund të udhtojmë lirshëm nëpër botë

news image

Ka shpresë se pushimet verore mund t’i bëjmë lirshëm jashtë vendit këtë vit.

Ekspertët janë të mendimit se njerëzit nga pranvera do të fillojnë të udhëtojnë lirshëm dhe numri i atyre që do të udhëtojnë në botë vetëm do të rritet, shkruan CNN, transmeton Gazeta Sinjali.

“Unë në të vërtetë jam mjaft i sigurt që në fillim të majit e tutje … të gjithë do të jemi në një botë shumë më të mirë”, tha Paul Charles, themelues dhe i Këshillimit të Udhëtimit në Londër.

Mirëpo, këto janë disa nga pengesat e udhëtarëve dhe bota do të duhet t’i kapërcejë nëse udhëtimet ndodhin:

  • Të gjitha shtetet të hiqen nga karantina
  • Vaksinimi të funksionojë
  • Të largohen të gjitha masat, të mos kërkohet testi i udhëtarëve.

/Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin