LEXO EDHE

“Pa ma pru edhe gruan tënde me ta q* nuk barazohemi”/ Kjo është femra që ndihmoi për t’i vënë në kurth dy shqiptarët nga Maqedonia

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet