image Këto ushtrime të thjeshta do t’ju çlirojnë nga celuliti - Sinjali

COVID-19

Të infektuar

106.914

Të shëruar

99.628

Të vdekur

2.225

Këto ushtrime të thjeshta do t’ju çlirojnë nga celuliti

news image

Celuliti është një problem estetik që mundon një numër të madh të femrave, por ka mënyra të thjeshta për ta larguar atë.

Si mund të reduktohet celultiti me zgjedhjen e duhur të ushtrimeve dhe ushqimit?

Harrojini të gjitha që keni përdorur deri më sot, ajo që duhet të bëni janë këto ushtrime në mënyrë rutinore.

Nga pajisjet, do t’ju duhet vetëm një shirit.

Kështu duken ushtrimet në video:

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin