image Këto janë fotografitë më të mira nënujore - Sinjali

COVID-19

Të infektuar

68.351

Të shëruar

59.438

Të vdekur

1.592

Këto janë fotografitë më të mira nënujore

news image

Fotografi Nënujor i Vitit është konkurs vjetor global me seli në Mbretërinë e Bashkuar, që i jep rëndësi fotografive të bëra nën sipërfaqen e oqeaneve, liqeneve, lumenjve dhe madje edhe pishinave.

Më poshtë janë fotografitë më të mira dhe të shpërblyera të konkursit për vitin 2021.

Foto: Martin Broen (ShBA)
Foto: Galice Hoarau (Norvegji)

Foto: Steven Kovacs (ShBA)

Foto: Tobias Friedrich (Gjermania)

Foto: Grant Thomas (Britania e Madhe)

Foto: Karim Iliya (ShBA)
Foto: Zhang Jinggong (Kinë)

Foto: Ryohei Ito (Japonia)

Foto: Keigo Kawamura (Japonia)

Foto: Diana Fernie (Australia)
Foto: Martin Broen (ShBA)

Foto: Jack Berthomier (Kaledonia e Re)
Foto: ManBd (Malajzia)
Foto: SJ Alice Bennett (Meksikë)

Foto: Ryohei Ito (Japonia)
Foto: Mark Kirkland (Britania e Madhe)
Foto: Mark Kirkland (Britania e Madhe)
Foto: Malcolm Nimmo (Britania e Madhe)
Foto: Alex Tattersall (Britania e Madhe)
Foto: Kirsty Andrews (Britania e Madhe)
Foto: Atanas Petrov (Britania e Madhe)

Foto: Ian Wade (Britania e Madhe)

Foto: Sandra Stalker (Britania e Madhe)

Foto: Karim Iliya (ShBA)

Foto: Pasquale Vassallo (Italia)
Foto: Renee Capozzola (ShBA)

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin