LEXO EDHE

I dyshuari për vrasjen e trefishtë në Gllogjan, tatu në dorë emrin e motrës së vetëvrarë – FOTO

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet