LEXO EDHE

I dhanë alkool dhe i humbi vetëdija, nëna në Prizren lajmëron Policinë: Vajza ime u keqpërdor seksualisht

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet