Horoskopi

news image

Ujori


HOROSKOPI DITOR

21.6.2020

Mund të ndiheni të acaruar gjatë kësaj dite dhe mund të debatoni me dikë. Duhet të tregoheni të kujdesshëm lidhur me paratë. Në punë, një problem i cili iu shqetëson prej kohësh, do të gjejë zgjidhje.