COVID-19

Të infektuar

4307

Të shëruar

2095

Të vdekur

94

Hapet “e pamja” para Kuvendit

news image

Një karrige me peshqir, lule dhe një letër – simbolika që tregon për mbajtjen e të ‘pames’ pas vdekjes, është venndosur para Kuvendit të Kosovës.

Kjo “e pame” është bërë për të gjitha dekretet antikushtetuese që janë bërë që nga viti 2010. 

Para Kuvendit po qëndrojnë dhjetëra qytetarë të pakënaqur me mbajtjen e seancës së sotme ku pritet votimi i Qeverisë Hoti. /Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin