LEXO EDHE

“Guxo dil në rrugë” – Ky është punëtori shëndetësor që dyshohet se kërcënoi ud. të drejtorit të Spitalit të Gjakovës

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet