COVID-19

Të infektuar

11130

Të shëruar

6817

Të vdekur

381

Edhe sot Prishtina me numrin më të madh të rasteve me COVID-19

news image

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë konfirmuar 224 persona me koronavirus, ndërkaq kanë vdekur 10 persona.

Komuna me numrin më të mash të të infektuarve është Prishtina.

Numri i rasteve sipas komunave:

Komunat tjera me raste të reja me koronavirus: komuna Kaçanikut 13 raste, komuna Vushtrri 10 raste, komuna Mitrovicës 9 raste, komuna Gjilanit 8 raste, komuna Lipjanit 7 raste, komuna Podujevës 7 raste, komuna Drenasit 6 raste, komuna Skenderajt 6 raste, komuna Dragashit 5 raste, komuna Malishevës 5 raste, komuna Suharekës 5 raste, komuna Pejës 4 raste, komuna Klinës 3 raste, komuna Vitisë 3 raste, komuna Gjakovës 2 raste, komuna Kamenicës 2 raste, komuna Obiliqit 2 raste dhe komuna Shtimes 1 rast. /GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin