image Dy fjali, secila e shkruar më keq se tjetra nga Drejtori i Ministrisë së Infrastrukturës - Sinjali

COVID-19

Të infektuar

72500

Të shëruar

61685

Të vdekur

1.640

Dy fjali, secila e shkruar më keq se tjetra nga Drejtori i Ministrisë së Infrastrukturës

news image

Zyrtarët e institucioneve shtetërore po dëshmojnë dita-ditës që po kanë probleme elementare në drejtshkrim, shkruan Gazeta Sinjali.

Një sërë gabimesh drejtshkrimore janë bërë edhe në një e-mail që drejtori i Departamentit të Shërbimeve të Transportit Rrugor të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, Xhemë Veseli e ka dërguar tek U.D. e Drejtorit të Departamentit të Financave dhe Shërbimeve të Përgjithshme në këtë dikaster, Lindita Osaj.

Gazeta Sinjali e ka siguruar shkresën ku vërehen ‘një mal’ gabimesh gjuhësore.

/Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin