image Derrat e egër torturojnë banorët në këtë kryeqytet
[wp-story id="814678"]

Botë

Derrat e egër torturojnë banorët në këtë kryeqytet

news image

Derrat e egër kanë ‘goditur’ një periferi në kryeqytetin e Zelandës së Re, duke vrarë dhi në një fermë urbane, duke frikësuar qentë dhe duke u shfaqur në kopshtet e banorëve.

Pronarët e një ferme qumështi në kodrat e periferisë së Brooklyn, 10 minuta nga qendra e Ëellington, kanë humbur rreth 60 keca nga derrat gjatë muajve të fundit.

Shpesh, gjithçka që mbetet prej tyre janë pjesë të kockave të kecave.