image Dalin në treg unazat me GPS, mund ta përcillni partnerin në çdo moment - Sinjali

Dalin në treg unazat me GPS, mund ta përcillni partnerin në çdo moment

news image

Bashkëshortët e rinj në vende të ndryshme të botës, po ndjekin një nga trendët më të fundit në botë. Bëhet fjalë për unazat me GPS të cilat u mundësojnë çifteve të dinë vendndodhjen e partnerit në çdo kohë.

Këto unaza inovative thuhet se e kanë origjinën në Brazil, duke u prodhuar nga një kompani e quajtur “Boyfriend Tracker”. Edhe pse për shumë përdorues unaza martesore me GPS mund të jenë alternativa ideale, për shumë të tjerë mund të jetë një tregues i sjelljes posesive dhe kontrolluese në martesë.

Ato shpesh funksionojnë ose sinkronizohen përmes një çipi të quajtur ‘aleanca’, ku çiftet sinkronizojnë unazat e tyre me njëri-tjetrin përmes një kodi që u lejon atyre të njohin vendndodhjet e tyre.

Gjithashtu, këto unaza kanë sensorë të aftë për të zbuluar kur njerëzit ndalojnë përdorimin e unazës. Në këtë mënyrë, mund të regjistrohet koha, momenti dhe vendi në të cilin aksesori i përmendur ndaloi së përdoruri.

Për sa i përket çmimit të këtyre unazave, ato mund të merren nga 350 dollarë e lart. Po kështu, gurët që janë të ngulitur do t’u japin atyre një vlerë më të madhe ose më të vogël.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin