LEXO EDHE

Blinken i shkruan Kurtit: Shmangni veprimet dhe retorikat që rrisin tensionet, fokusohuni në arritjen e marrëveshjes me Serbinë

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet