image Bëni këto lëvizje në shtrat për t’i treguar asaj sa i zoti je në seks
[wp-story id="814678"]

Këshilla

Bëni këto lëvizje në shtrat për t’i treguar asaj sa i zoti je në seks

news image

Takimi i parë me të është shansi ynë i vetëm për t’i treguar asaj se sa të zotë jeni poshtë çarçafëve.

Më poshtë janë tetë lëvizje të thjeshta, por jo dhe aq…

1- Të jesh proaktiv

2- Të dish të kënaqesh çdo fantazi të partneres tënde

3- Të tregosh se njeh mirë anatominë femërore

4- Të mos tërhiqesh kurrë pas kur ajo kërkon të bëjë seks.

5- Të fokusohesh në kënaqësinë e saj.

6- Të jesh spontan.

7- Të eksplorosh trupin e saj me duar dhe gishta për të zbuluar pikat e saj më erogjene.

8- Të tregohesh në formë fizike perfekte dhe të jesh gati t’ia nisësh sërish nga e para.

/GazetaSinjali/