LEXO EDHE

Rifat Berisha denoncon publikisht keqpërdoruesit e krijimtarisë së tij, paralajmëron veprime ligjore ndaj tyre

Kopjojeni dhe ngjiteni këtë URL te sajti juaj WordPress që të trupëzohet